Virksomheder: 4 tips til et flot indgangsparti

flot indgangsparti

Der er ikke noget så godt som at møde ind på en arbejdsplads, hvor man allerede bliver mødt af et flot syn, inden man har trådt over dørtærsklen. Endnu bedre er det for samarbejdspartnere og leverandører, da det giver et rigtig godt indtryk. 

Men hænger dit indgangsparti en smule? Og ved du ikke lige, hvor du skal sætte ind henne? Så får du her nogle tips til, hvad du nemt og enkelt kan gøre for at shine det op og få det til at se ganske professionelt ud. 

1. Planter, planter, planter 

Planter giver altid et rigtig godt indtryk, men det bidrager også til en rigtig god energi. Udenfor kan du med fordel have store krukker stående med årstidens blomster. Flotte buske og træer kan også gøre det sammen med lyskæder om vinteren. 

Er der en stor entre, kan der med fordel sættes mange store krukker med flotte planter, der også gavner til indeklimaet. Mange planter virker luftrensende – så er det ren win win for både indeklima og æstetik. 

2. Pæne udendørs affaldsbeholdere 

Affald er ikke til at komme udenom. Men de behøver ikke være skæmmende. Det kan du undgå ved at komme hver skraldespand i en udendørs affaldsbeholder eller ved at finde nogle professionelle systemer, der gemmer dem godt af vejen. 

Ved at gøre dette tager de ikke meget opmærksomhed – præcis som det skal være. 

3. En gartneraftale 

En pænt klippet hæk og en nyklippet græsplæne er ikke til at kimse af. Det gør et godt indtryk og efterlader et indtryk af, at tingene er ordentlige, og at der er styr på sagerne. Du kan dog godt med fordel have et hjørne, hvor det gror vildt til fordel for insekterne – det er også godt for den grønne profil. 

Det tager dog tid at få klippet græsset og studset buskene. Så derfor kan det give god mening at indgå i en aftale med en gartner. Det behøver ikke være på ugentlig basis for at spare på udgifterne. Men det er pengene værd, da det skaber et rigtig godt indtryk. 

Gartneren kan også med fordel tage sig af at få fejet udearealerne nu og da. Blade, grene og snavs samler sig hurtigt og skaber et nusset indtryk. Men en kost her og der kan gøre meget ved det. 

4. Kunst i entreen 

Farver gør glad. Så er der godt med plads på væggene i entreen, kan du med fordel hænge kunst op. Gerne med masser af farver, så der er noget godt og kreativt at møde ind til. I kombination med planter giver det en skøn og behagelig atmosfære, som man har lyst til at opholde sig i. 

Der kan gøres mangt og meget for at skabe et rigtig godt indtryk og flot indgangsparti. Jo mere strømlinet og hyggeligt det bliver, jo bedre et indtryk skaber du også. Det behøver ikke koste mange penge at købe krukker, planter og andre elementer for at skabe et godt indgangsparti. 

Hvorfor er det vigtigt med et flot indgangsparti? 

… Fordi det fortæller noget om jer som virksomhed. Når der er styr på det udenfor og i indgangspartiet, giver det et indtryk af, at I er en virksomhed, hvor der kan forventes professionalitet. Alting spiller en rolle. Men det gælder ikke kun for kommende kunder eller leverandører. Det gør det også for kommende medarbejdere, da det også gerne skal være attraktivt at være hos jer. Det er det blandt andet i et miljø, der er kreativt. 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *